У вашому кошику немає жодного товару

 

 

 

 


Взуття з вишивкою - туфлі, чоботи | Ecomoda

30.05.2015
Взуття з вишивкою: самобутній дизайн, якість і комфорт.
 
Взуття з вишивкою - це той елемент образу, який за конструктивними параметрами і дизайну повністю відповідає Вашому уявленню про ідеальну пару взуття. Модель розробляється під фізіологічні особливості стопи і Ваш стиль. Пріоритет натуральних і якісних матеріалів забезпечує виріб ізностойкістью і підвищеним комфортом.
 
Взуття з вишивкою: які матеріали використовуються для декору?
 
  Бісер. Здавна використовується в декоративних цілях. Ви, напевно, бачили майстерно сплетені картини з бісеру, аксесуари, обробку одягу та інших предметів. Маленькі різнокольорові намистини встигли завоювати любов рукодільниць і цінителів мистецтва різних країн з давніх віків і до сучасності. Єгипет і Київська Русь, Римська імперія і Чехія - географія його популярності широка. Багатство видів і палітри кольору дозволяє розробляти унікальний дизайн взуття, розшитого бісером.
 
Туфлі з вишивкою бісером стануть яскравим елементом образу хіпі, класик, етно.
 
  Стрічки. Моду на декорування елементів одягу шовковими стрічками ввели відомі любителі прекрасного і витонченого - французькі королі Людовик ХIV і Людовик XV. Пізніше прикрашати стрічками почали предмети побуту та взуття.
 
Особливості техніки вишивки стрічками - в витонченості і об'ємності деталей. Серед популярних мотивів - рослинні, адже зображення виходить реалістичним, немов квіти "виростають" на тканині.
 
Розшиті атласними стрічками туфлі, черевики та чоботи доповнять естетику таких стилів, як романтик і кантрі.
 
  Нитки. Традиційний декор українського національного одягу широко використовується і в сучасному дизайні. Етнічні мотиви все частіше зустрічаються в колекціях модних показів.
 
Композиція для декорування взуття складається з позначених матеріалів, а також за Вашим бажанням доповнюється аплікацією, каменями і стразами. Майстерно втілена ідея з якісних матеріалів - справжній витвір мистецтва, яке підкреслить красу Ваших ніг і забезпечить комфортне використання.
 
На яких матеріалах проводиться вишивка на взуття?
 
Вишивка на взуття ручної роботи виконується на тканинах натурального походження - льоні та конопляному полотні. Такий прийом надає виробу автентичності, акцентує увагу на самобутньому дизайні. Вибір матеріалу не обмежується лише фактором естетичності, він продиктований і відмінними властивостями тканини, а саме:
 
  Гіпоалергенність. Оздоблення використовується і в пошитті внутрішніх деталей - підкладок, устілок. Натуральна сировина не викликає алергій і подразнень через відсутність синтетичних домішок і токсичних речовин. Конопляний матеріал виконує також і захисну функцію, попереджаючи шкідливі середовищні впливу на шкіру.
 
  Ізностойкість. Поверхня взуття з натуральної сировини міцна, не деформуються в шкарпетці. Стійка до зовнішніх впливів, світлостійка.
 
Верх виробу може бути повністю виконаний з льону, конопляної тканини або тільки включати їх в якості вставок. Конструктивні компоненти взуття можуть бути виконані з алькантари (елітний замінник замші), еко-шкіри, натуральної шкіри.
 
Втомилися від одноманітного взуття? Хочеться ошатно взути свої ноги? Вибирайте самобутній дизайн ідеальної пари взуття з вишивкою вже зараз! Геометричні орнаменти, мальовничі замальовки, Ваші ескізи та ідеї - всі оригінальні фантазії отримують гідне втілення в руках майстра. Купити туфлі з вишивкою Ви зможете з будь-якого міста, будь то Київ, Львів, Одеса або Харків. Наш фахівець в онлайн-режимі проконсультує вас з питань дизайну і підбору матеріалів, допоможе правильно зняти мірки. Не відкладайте, дзвоніть нам прямо зараз!