У вашому кошику немає жодного товару

 

 

 

 


взуття з конопель Київ

24.02.2012

     Екологічне взуття - відносно нове поняття в світі моди, яке визначає предмети гардероба, виготовлені з екологічної сировини, вирощеної без використання шкідливих хімікатів і добрив.

     Інтернет-магазин Ecomoda.com.ua пропонує Вам відчути нову якість взуття, виконаного вручну з екологічно чистих і натуральних волокон. 

     Основне місце у виготовленні виробів займає конопляна тканина. У чому ж її переваги? Почнемо з того, що конопляна тканина виготовляється за старовинними методиками (наші предки протягом багатьох століть шили одяг з конопель) з використанням сучасних технологій, що дозволяють робити тканину більш практичною, зберігаючи при цьому лікувальні властивості (в першу чергу, антибактеріальні) конопляного волокна.

     Відзначимо хорошу терморегуляцію (взимку не холодно, а влітку не жарко), як одну з найважливіших характеристик сучасного взуття. Конопляна тканина дуже приємна для тіла, перешкоджає подразнення на шкірі (дозволяє їй вільно дихати) і затримує ультрафіолетове випромінювання на 95% (інші тканини на 30-70%).

     Конопляне волокно - одне з найбільш міцних рослинних волокон. Це стійкий до частого прання (навіть при температурі 90 градусів) матеріал, який до того ж не електризується і не вимагає спеціального догляду. Вироби з такої тканини не деформуються при носінні, а стають м'якше і комфортніше.

     Для виготовлення використовують промислові (текстильні) сорти конопель, що не містять в своєму складі шкідливі для здоров'я речовини. Для вирощування конопель не використовуються хімікати і не потрібні добрива, так як ця культура добре росте практично при будь-якому кліматі.

     До Вашої уваги, на обробку конопель потрібно вдвічі більше часу, ніж на виготовлення тканин з бавовни та інших культур.Це пов'язано з необхідністю ручної обробки матеріалу на всіх стадіях виготовлення тканини.

     Вироби з екологічних та натуральних матеріалів вже завоювали довіру покупців в США і Західній Європі. Ще в 1997 році Джорджіо Армані визначив офіційний статус конопляної тканини в світі моди (її активно стали використовувати Кельвін Кляйн та Донна Каран). Щорічно в Парижі проходить Ethical Fashion Show, на якому представляють моду, що відповідає вищим стандартам екологічності.

     Обираючи екологічне взуття від Ecomoda.com.ua, Ви підкреслюєте свій індивідуальний стиль, знаходите природний комфорт і піклуєтеся про своє здоров'я.
Робіть покупки в нашому магазині і отримуйте задоволення якістю handmade-виробів!