У вашому кошику немає жодного товару

 

 

 

 


Натуральне взуття на замовлення | Ecomoda.com.ua

30.05.2015
Натуральне взуття за індивідуальним замовленням - запорука комфорту і самобутнього стилю
Натуральне взуття - це незмінний атрибут стилю сучасної людини. Такий предмет в гардеробі завжди виглядає більш естетично, ніж штучний. Взуття з натуральної сировини безпечне для здоров'я, відрізняється високими експлуатаційними властивостями. Воно високо цінувалася нашими предками і відоме з найдавніших часів. Давайте не бути голослівними і звернемося до фактів.
• Вчені припускають, що історія взуття налічує близько 26 - 30 тисяч років. Знахідки археологів свідчать, що з давніх часів людина піклувалася про естетичне оздоблення для стопи і комфорту при експлуатації. Ці два важливі чинники об'єднує в собі натуральне взуття. Але є в ньому і ще одна корисна особливість - довговічність.
 
• 5300, 5500, 9000 років - такий поважний вік взуття, знайденого на різних континентах земної кулі. Основними матеріалами для виготовлення були очерет, дерево, папірус, шкіра, пальмове листя, пряжа, повсть. Історія моди дає нам поняття про провідні тенденціі в дизайні взуття, які переважали в певну епоху. Елементи складалися зі шкіри, замші, оксамиту, шовку, дерева.
 
• У ХХ столітті відбуваються дві примітних події, пов'язані з якістю матеріалів і конструктивним особливостям. Тепер форма туфель або чобіт повторює форму стопи, що однозначно підвищує комфортність. При цьому, набирають популярність експерименти з дешевими матеріалами. Виробник отримує вигоду, а от з якими ситуаціями доводиться стикатися тим "щасливим" покупцям?
Масове виробництво - це усереднений розмірний ряд, а значить, індивідуальні особливості кожної стопи тут не враховуються. До того ж, застосування низькопробного сировини завдає шкоди здоров'ю. Штучні матеріали "перекривають кисень" і створюють парниковий ефект, що є причиною виникнення грибкових уражень. Хімічні сполуки - формальдегід і анілінові барвники - доповнюють компанію характеристик небезпечної дешевого взуття. Що ж стосується якості, то, найчастіше така пара зможе пережити максимум один сезон експлуатації. У такому випадку набуває особливої ​​актуальності прислів'я: "Ми не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі".
У світлі перерахованих фактів, все більше людей повертаються до витоків і цінують пріоритет натуральної взуття.
Ви вирішили купити натуральну взуття і подарувати комфорт і красу своїх ніг? Звертайтеся до справжніх майстрів, які цінують, люблять і знають всі тонкощі шевського мистецтва.
Ательє "Екомода" - це магазин взуття з натуральної шкіри, в пошитті якої використовуються матеріали рослинного походження. Конопляні, лляні і бавовняні тканини наділяють кожну пару взуття відмінними експлуатаційними властивостями. Ви можете вибрати моделі з каталогу або замовити виготовлення взуття за власним ескізом. Майстер допоможе створити самобутній дизайн, враховуючи всі Ваші побажання. Жіночий, чоловічий або дитяча - взуття для будь-якого сезону втілюється в оригінальну і якісну річ в руках умільця.
Натуральна взуття в інтернет-магазині реалізується за нижчими цінами, ніж у виставковому залі. Оскільки у вартість не включені витрати на оренду, зберігання виробів на складі, персонал бутіка.
Взуття з натуральних матеріалів - це:
   Престижно. Формуючи свій гардероб, ми створюємо свій особистий, унікальний імідж. Вибирайте тільки найкраще - продемонструєте відмінний смак і підкресліть самобутній стиль.
 
  Презентабельно. Взуття з натуральної шкіри і матеріалів рослинного походження на довгі роки зберігає первозданний зовнішній вигляд і не вибаглива у догляді.
 
 Комфортно. Моделі, виготовлені із застосуванням шкіри, льону або конопель швидко адаптуються до індивідуальних особливостей будови стопи. Чого не скажеш у випадку з штучними матеріалами.
 Екологічно і безпечно для здоров'я. Гіпоалергенність, відсутність шкідливих хімічних сполук і повітропроникність попереджають появу і розвиток грибкових захворювань, подразнень.
Виробник натурального взуття - компанія "Екомода" - щодня виконує мрії про ідеальну парі взуття. Не відкладайте на завтра те, що можна зробити зараз - подаруйте красу і комфорт своїм ніжкам!