У вашому кошику немає жодного товару

 

 

 

 


яскраве взуття

11.05.2012

Як відомо, емоції відбивають ставлення людини до світу і оточуючих людей. Чим багатше внутрішній світ людини, тим різноманітніше прояв його емоційних станів. Найбільш позитивні з емоцій проявляються в благополуччі, красі, любові й радості. Щоб частіше відчувати емоційний підйом, необхідно прикрашати свій внутрішній світ, а також зовнішній вигляд.

Для створення життєрадісного емоційного образу нам знадобляться: яскравий одяг, комфортне взуття ручної роботи з вишивкою в етнічному стилі і звичайно ж легка і практична еко-сумка.
 
Почнемо з одягу.
 
Одяг, створений вручну, має неповторний стиль, яскраві кольори і дарує своєму власникові і оточуючим гамму позитивних емоцій.
 
Не завадить привернути увагу до ніжок!
 
Взуття в українському стилі характеризується українськими народними елементами: гарна вишивка, виразний орнамент, яскраві кольори.
 
В інтернет-магазині Ecomoda.com.ua Ви зможете підібрати модель та замовити індивідуальний пошив етно-взуття (дивіться категорію "етно" в розділах нашого магазину). Ручне ткацтво, оригінальні орнаменти та візерунки, а також різноманітність моделей допоможуть розкрити Вас, як творчих і неординарних особистостей.
 
І завершальним штрихом стане еко-сумка (такий популярний атрибут сучасних модниць).
 
Еко-сумки шиють з екологічної сировини, вирощеної без використання шкідливих хімікатів і добрив. Перевага віддається біологічно чистим і безпечним рослинним тканинам (конопля, льон, бавовна). Ви проявляєте свою турботу про навколишній світ, а Він, в подяку, наповнює Вас чистотою і любов'ю.
 
Одягайтеся і взувайтеся яскравіше!
 
Люди будуть Вам частіше посміхатися і без слів розуміти, що у Вас чудовий настрій і Ви - хороша людина!